bd. Moscovei 16, MD-2068, Chisinau, Moldova
Tel.: + 373 22/ 32 17 17;
Fax: + 373 22/ 32 53 16
GSM 069131368; 068613013
E-mail: info@proautoreflex.md
ID skype: proautoreflex
website: http://www.proautoreflex.md


Despre companie


SC "PROAUTOREFLEX" SRL, fondat în anul 2007 în Chiinu, este o societate privat, specializat în import, distribuie de piese i accesorii auto de diverse branduri.

Obietivul  fundamental al companiei PROAUTOREFLEX const în concentrarea eforturilor spre dezvoltarea i consolidarea unui  mecanism eficient de comercializare a pieselor auto bazat pe stocuri proprii, livrare rapid i preuri competitive.

Portofoliul nostru include urmtoarele categorii principale de produs:

  • elemente de suspensie
  • elemente de direcie
  • elemente de distribuie
  • componente ale sistemului de frînare
  • filtre i curele

SC "PROAUTOREFLEX" SRL deine exclusivitate în distribuia pe teritoriul Republicii Moldova a brandului „FORMPART”, gama produciei cruia cuprinde circa 16000 de repere pentru automobilele de fabricaie european i oriental. Compania „FORMPART OTOMOTIV” are o experien de 43 ani în domeniul producerii pieselor auto, avînd o mare apreciere pe plan internaional.

Activitatea cotidian a echipei noastre se bazeaz pe furnizarea celor mai bune servicii i soluii de pe piaa auto pentru clienii nostri. Prin urmare, suntem în putere s V oferim piese i accesorii auto calitative la preuri avantajoase. Rmîne doar sa ne contactai.

OK